Audioproducties

 

In deze rayon gaan we nog een stap verder dan louter de stemopname. Wist je dat wij de volledige geluidsafwerking voor jouw animatie, radio- of tv-commercial verzorgen? Kijk en luister wat we hier zoal bekokstoven.


Voor de augmented reality-bril die je mag opzetten bij je bezoek aan het Lam Gods in Gent werkte ik mee aan de audio. De spilfiguren uit de geschiedenis van dit wereldberoemde veelluik komen helemaal tot leven.  Met o.a. de stemmen van Michel Kempeners als bisschop Triest die je door de crypte leidt en Frank Bervoets die Jan Van Eyck tot leven wekt.  Limburgse crew dus, de broers Van Eyck uit Maaseik zouden het zo gewild hebben.

augmented reality


Met pop-up studio en kapje trok ik naar het Engels Klooster in Brugge, waar o.a. Guido Gezelle zijn laatste jaren woonde. Nam er geluid en stemmen op voor een hedendaagse rondleiding, een augmented reality tour. Naast de stem van Ann Ceurvels die je door dit historische gebouw gidst vertellen de zusters zelf ook over hun leven en werk in afzondering. Helemaal zen na een dagopname in het klooster.

klooster


In opdracht van tandpastamerk Signal maakten we een Vlaamse versie voor hun nieuwe online campagne. En we mochten een serieuze tand bijsteken. Maar liefst 21 animatievideo's om kinderen te motiveren bij het tanden poetsen. Wij deden hiervoor alle stemopnames, editing en eindmixage.


Voor buitenlandse TV-commercials een Vlaamse versie aanmaken is voor ons kinderspel. Voor heel wat spots deden we o.a. de casting, regie en opnames, zo ook voor deze Disney-spot.


Ook het Abdijmuseum Ten Duinen van Koksijde kan je virtueel bezoeken. Met de zegen van de abt maakten we hiervoor de geluidsopnames.

koskijde


Op de radio hoor je onze producties dan weer in de reclameblokken. Een greep uit de vele commercials die we opnamen.

ARCHEOLOGIEDAGEN | Vlaamse Provincies | volledige productie - concept/copy/opname/mixage

ALSAN

TRIXXO

FUN

AEG

BELISOL


Regisseur/auteur Alexander Wolfram trok in 1999 naar Virton waar een zonsverduistering plaatsvond en maakte er sfeerbeelden. 10 jaar later monteerde hij het beeldmateriaal tot een adembenemend mooie kortfilm. Jo Jacobs (De Held) schreef en speelde hiervoor de muziek. Wij deden de audionabewerking.