Mag ik iets verklappen?

Ik heb een vorig leven gehad. Studeerde toen boekhouden, haalde netjes mijn diploma en dacht: ze mogen ze houden, die boeken.

Radio maken, dat was wat ik wilde. En dus ging ik dictie volgen en daarna een stemtest doen, bij de toenmalige BRT. En de jury zei: geslaagd! Een mooie opsteker was dat.

En het werd nog mooier want ik kon meteen al aan de slag... bij VTM, als off-screen omroeper van Ka2. Lange tijd werkte ik ook als presentator bij Radio 2 Limburg en als 'stem van het huis' bij VT4 en 2BE. Sinds enkele jaren ben ik de zenderstem van Star Channel (FOX). 

Daarnaast doe ik ook heel wat stemwerk voor audio-visuele bedrijven. Al zeg ik het zelf, maar met mijn stem kan u vele richtingen uit. En mijn stem vindt dat ook bijzonder plezant, al die afwisseling. Commercial, corporate video of bedrijfspresentatie? Graag! Uitlegfilmpjes, telefoonboodschappen of E-learning? Laat maar komen! Podcasts of dubbing voor animatiefilms? Met veel plezier!

Voor de liefhebbers van namen noemen, ziehier enkele merken aan wie ik mijn Vlaamse stem al heb gegeven: Opel, BMW, Evian, BNP Paribas, Peugeot, Telenet, Coca-Cola, Dunlop, Universal Pictures, Baxter, Mini, Goodyear, Nespresso, Whiskas, Armani, Maserati, Astérix & Obelix, Lego Hidden Side ....

En mijn boekhouding? Die laat ik nu door iemand anders doen. Ha!